Werken op de boomgaard voor kinderkleding voor het goede doel

Werken op de boomgaard voor kinderkleding voor het goede doel

Welken op een boomgaard is heel toegankelijk en makkelijk werk. Met een korte uitleg kan eigenlijk iedereen dit werk doen. Het werken op het land vind ik heerlijk. De frisse wind, een lekker zonnetje, de heerlijke geur van de bloemen, planten en bomen, lekker met je handen bezig zijn en de natuur door je vingers voelen glijden. Ik geniet er elke keer weer van.

Het werken op het land werkt therapeutisch. Het lijkt alsof stress en druk geen toegang heeft tot de boomgaard. Ik voel me altijd heerlijk relax en geheel op mijn plaats wanneer ik op het land aan het werk ben. Veel mensen vertellen mij dat een weekje werken op de boomgaard hen helpt om hun hoofd leeg te maken en geheel tot rust te komen. Het is alsof ze op vakantie zijn, maar verdienen een aardig centje bij en worden niet extreem lui zoals men vaak is op vakantie.

Regelmatig krijg ik aanvragen van individuen en groepen voor het werken op het land. Veel mensen delen met mij de passie voor werken in de natuur en op het land. Bovendien, omdat het werk vrij simpel is, is het een perfecte groepsactiviteit om samen geld te verdienen voor een bepaald doel.

Zo heb ik verenigingen die werken voor een nieuw clubhuis, groepen die werken voor een gezamenlijk vakantie of groepen die werken voor een goed doel wat ze graag samen willen steunen. Anderen doen sponsorlopen of sponsoractiviteiten om geld in te zamelen voor een goed doel, maar je kunt met dezelfde tijd veel meer geld inzamelen door gewoon te werken voor je geld. Het werken op de boomgaard is hier perfect voor.

Je werkt in de natuur en in principe in stilte. De werkende mensen kunnen hierdoor goed nadenken over hun zorgen en dingen die ze dwars zitten. Het werkt echt therapeutisch. Groepen die werken voor een goed doel, kunnen hierdoor beter beseffen waarvoor ze precies werken en daardoor hun eigen rijkdom beseffen.

Kinderkleding voor Oost-Europa

Recent heeft een groep gewerkt om geld te verdienen voor kinderkleding voor Oost-Europa. De kinderkleding werd ingekocht direct bij een fabriek in Oost-Europa, om de prijs van de kinderkleding te drukken. De kinderkleding was bestemd voor een weeshuis in Oost-Europa. Men werkte voor kinderkleding voor de winter en kinderkleding voor de zomer. Ook heeft men een deel van de opbrengst gebruikt om bij Amazingkids.nl kwaliteit kinderkleding in te kopen voor Oost-Europa.

Comments are closed.